Andreea, o tânără de 22 de ani, a murit infectată de COVID-19 în ziua în care urma să absolve ASE-ul! Mama ei, răpusă de virusul ucigaș, cu doar 9 zile în urmă

Andreea, o tânără de 22 de ani, a murit infectată de COVID-19 în ziua în care urma să absolve ASE-ul! Mama ei, răpusă de virusul ucigaș, cu doar 9 zile în urmă! Tânăra nu suferea de alte boli.

   

Andreea, o tânără în vârstă de 22 de ani, a murit infectată de noul coronavirus. S-a stins din viață fix în ziua în care urma să aibă festivitatea de absolvire a Academiei de Studii Economice București. Tânăra își invitase toți apropiații și prietenii să fie alături de ea într-o zi atât de importantă.

Andreea a murit infectată de COVID-19 în ziua în care urma să absolve ASE-ul

“Vă aștept pe toți, să nu lipsiți!”, își amintesc rudele de spusele Andreei. Deși aștepta cu nerăbdare marele eveniment, tânăra avea sufletul distrus, după ce, în urmă cu doar nouă zile își pierduse mama, infectată și ea cu virusul ucigaș. În data de 15 iulie, cea care i-a dat viață Andreei a fost internată la spital și confirmată cu COVID-19. Fix în aceeași zi, tânăra a început să facă febră și să se simtă rău.

“Din 15 și până pe 28 iulie nimeni nu a căutat familia pentru testare sau anchetă epidemiologică”, a spus unchiul fetei, Dumitru Andrei.

Mama ei, răpusă de virusul ucigaș, cu doar 9 zile în urmă
La doar 3 zile de la internare, mama a murit. Pe data de 20 iulie, tânăra a chemat ambulanța, pentru că nu se simțea bine, mai ales că suferea după decesul mamei.

“A fost nevoie să cheme niște prieteni să o ducă 80 km până acasă. Cât a stat în cort, nimeni nu s-a interesat de starea ei, având permanent febră, și nu a primit niciun fel de asistență medicală. A ajuns acasă după ora 3.00 noaptea”, a povestit unchiul fetei.

Tânăra nu suferea de alte boli
A fost transportată de urgență la Spitalul de Pneumoftiziologie din Câmpulung, cu saturația de oxigen 57%, după ce s-a confruntat cu febră mare și probleme respiratorii. Andreea a fost băgată în salon alături de alte 5 paciente și, în doar câteva minute, saturația a crescut la 70%. Din nefericire, tânăra a murit luni.