Andreea Ibacka, viitoare mămică. „Aşteptăm să se întâmple”

Andreea Ibacka şi soţul său sunt căsătoriţi de câţiva ani şi sunt foarte fericiţi împreună. Toată lumea se întreabă, însă, când în viaţa lor va apărea şi un copil. Andreea Ibacka şi Cabral sunt tineri, veseli şi plini de viaţă, iar singurul lucru care le lipseşte din relaţie este zâmbetul unui copil.

   

Cei doi au fost luaţi la întrebări de multe ori, iar Andreea Ibacka a decis să spună lucrurilor pe nume. Frumoasa blondină a vorbit despre momentul în care vor deveni părinţi, precizând că momentan nu este însărcinată, dar că aşteaptă cu mare bucurie ca acest moment să se întâmple.

Între timp, ei sunt mai iubitori de animale şi au acasă trei câini superbi de care au mare grijă.
Actriţa s-a declarat pregătită să devină mamă, mai ales că a exersat destul de mult din această meserie cu micii patrupezi de care are grijă şi pe care îi îngrijeşte cu mare dragoste şi pricepere.

„Îţi dai seama, să vă aşteptaţi la asta în viitorul apropiat. Mai aşteptăm. Aşteptăm să se întâmple. Suntem pregătiţi. Prietenii chiar îmi atrag atenţia că dintre toţi din gaşcă, după asemenea antrenament (cu patrupezii), sunt cea mai pregătită psihic”, a spus Andreea Ibacka la o emisiune tv.