Anda Adam, imagini de infarct din vacanță. Și-a lăsat sânii la vedere, fanii au reacționat imediat: „Așa se merge pe pârtie?”

Fie iarna cât de grea, o poză cu Anda Adam pare că face ca atmosfera să devină incendiară în câteva minute! Asta pare să știe și artista, care și-a suprins fanii cu niște ipostaze extrem de provocatoare chiar din mijlocul zăpezii, de pe pârtia de schi.

   

Anda Adam este fără doar și poate una dintre cele mai sexy artiste din România. Diva reușește să își impresioneze fanii cu formele ei oricând are ocazia. Și iată că o fugă la munte este prilejul perfect pentru astfel de momente pe care să le împărtășească pe rețelele de socializare cu toți prietenii virtuali, așa cum artista i-a obișnuit.

Anda Adam, imagini de infarct din vacanță cu sânii la vedere
Anda Adam a dat frigul și vremea închisă din Capitală pentru câteva zile cu zăpadă la munte. Iar artista nu a uitat să își arate formele apetisante nici când a ajuns pe pârtia de schi.

Îmbrăcată cu o salopetă roșie, cântăreața a atras toate privirile. Și în ciuda frigului, Anda Adam și-a deschis fermoarul salopetei. Astfel și-a luat la vedere sânii perfect rotunzi, spre șocul celor care au văzut-o într-o astfel de ipostază.

Mereu pe fază, fanii artistei au reacționat imediat. Imaginea de pe Instagram a adunat mii de like-uri într-un timp record după ce artista a facut postarea.

„Ai grijă de tine”/ „Vezi să nu răcești”/ Așa se merge pe pârtie?” sunt doar câteva dintre comentariile pe care i le-au lăsat fanii. Însă la scurt timp, artista a oprit posibilitate de a lăsa comentarii, odată ce internauții și-au dat prea mult curs imaginației și comentariilor răutăcioase.