Anda Adam a recunoscut în emisiunea ”Acces Direct”: ”Da, vreau să mai fac un copil”!

Anda Adam nu se ferește să ofere publicului informații delicate din viața personală. Invitată la emisiunea ”Acces Direct”, cântăreața a spus răspicat: ”Vreau să mai fac un copil”!

   

Anda Adam s-a căsătorit acum trei ani, în luna iunie a anului 2015, cu Sorin Andrei Nicolescu. Acesta este cu cinci ani mai tânăr decât Anda și a cerut-o de soție după numai o lună de când se cunoscuseră. Cei doi au parte de o viață fericită, iar cântăreața nu ascunde că și-ar mai dori un copil.
Anda Adam a fost prezentă în platoul emisiunii ”Acces Direct”, alături de Alex Velea. Acesta a și declarat, de altfel, că îi mulțumește tot timpul Andei Adam fiindcă începuturile carierei sale muzicale sunt legate exclusiv de ea.

”E fratele meu, dar suntem din părinți diferiți”, l-a completat Anda Adam după ce a intrat în platou. ”Vreau să îți mulțumesc din suflet că m-ai ajutat, în fața marii națiuni”, a continuat Alex Velea, așezându-se alături de Anda. Cei doi au rememorat versurile melodiei pe care au interpretat-o împreună, ”Selecta”, iar Alex Velea a recunoscut, la insistențele moderatoarei, că Antonia nu este însărcinată.

”Da, vreau să mai fac un copil”, a exclamat Anda Adam la un moment dat, invitându-l pe Velea să îl caute pe soțul ei pentru a-i explica acestuia cum reușește să o prindă acasă pe Antonia. Vedeta spusese că prezența ei la domiciliul conjugal depinde foarte mult de concertele pe care le are.