Anchetatorii, șocați! Tupeu uluitor al lui Gheorghe Dincă: ”Ce frumos că îmi faceţi curăţenie în curte că oricum vreau să o vând”

Anchetatorii au rămas cu gura căscată, ieri, după cele 10 ore în care au stat din nou de vorbă cu Gheorghe Dincă. Acesta le-a arătat, încă o dată, că are un tupeu inimaginabil, după ce le-a spus că cercetarea la casa lui este una în favoarea lui pentru că în acest mod îi fac curăţeni în curte şi casă.

   

“Dar când i s-a spus de procuror că o să i de dărâme casa, s-a revoltat”, le-a spus Gheorghe Dincă achetatorilor, potrivit avocatul familiei Luizei Melencu.

Ieri, percheziția efectuată la domiciliul lui Dincă Gheorghe a fost întreruptă, urmând să fie reluată îîn această dimineaţă.

În cursul zilei de ieri a fost finalizată percheziția informatică asupra unor medii de stocare, respectiv un laptop, aparat foto, două telefoane mobile și stick-uri de memorie, în prezența inculpatului și a apărătorului din oficiu. Datele obținute vor fi prelucrate analitic de către specialiști din cadrul Biroului tehnic de coordonare a activităților de specialitate din cadrul DIICOT împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul DCCO-IGPR.

“De asemenea, procurorii DIICOT – Structura Centrală au procedat la audierea mai multor persoane și au efectuat activități de urmărire penală care vor continua cu celeritate și în perioada următoare”, se arată într-un comunicat al DIICOT.