Anastasia Lazariuc, dezvăluiri despre divorțul fiicei ei de Țiriac Jr: «Nu am fost luată prin surprindere»

Pentru celebra solistă Anastasia Lazariuc (67 de ani), divorţul fiicei ei, Ileana, de Ion Ion Ţiriac (44 de ani), nu înseamnă un capăt de ţară, cu atât mai mult cu cât şi ea a luat viaţa de la zero, după divorţul dureros, de acum 30 de ani. Artista îşi încurajează fata să nu privească înapoi cu mânie şi îi este un real ajutor în creşterea celor doi copii, Alexandru (12 ani) şi Nicholas (11 ani), pe care îi adoră.

   

Anastasia Lazariuc (67 ani) a povestit recent despre divorţul anului 2019: ”Ileana, fiica mea, e bine, e mama a doi copii. E cea mai frumoasă că e copilul meu. Ei m-au atenţionat la timp de divorţ, mult mai devreme decât a apărut în presă, eram pregătită, nu am fost luată prin surprindere. Pentru că şi eu am trecut printr-o despărţire, am încercat să o încurajez pe Ileana şi să-i spun că nu se termină lumea şi că viaţa merge mai departe. Totul e să rămână în relaţii civilizate”, a declarat ea, la emisiunea lui Cătălin Măruţă, de la PRO TV.

«Totul e să rămână în relaţii civilizate»
Ileana Lazariuc şi Ion Ion Ţiriac, fiul omului de afaceri Ion Ţiriac, s-au căsătorit în vara lui 2009 şi au împreună doi copii, Alexandru (12 ani) şi Nicholas Noah (11 ani), de care Anastasia este foarte ataşată: ”Eu cu nepoţii mei mă simt ca o prietenă pentru că tocmai acest lucru mă face să le fiu prietenă şi ei să se comporte cu mine ca cu o prietenă, să-mi spună secretele, să fie sinceri cu mine şi, de ce nu, pentru mine e a doua tinereţe că, cu siguranţă, în tinereţe, n-am ştiut să acord atâta atenţie copiilor mei şi acum acord atenţie nepoţilor”, a mai spus vedeta de peste Prut.

Anastasia Lazariuc are doi copii
Anastasia a avut o viaţă ca o telenovelă. A divorţat de bărbatul care i-a dăruit doi copii, pe Ileana şi Andrei, şi, în 1992, s-a mutat în România. Ea a mai dezvăluit, în urmă cu câţiva ani, pentru tango.ro, că fiul şi fiica ei sunt firi total opuse: ”Andrei este calm, cumpătat şi iubitor. Un bărbat alături de care orice femeie se simte bine. Iar pe mine, ca mamă, mă iubeşte şi mă respectă foarte mult. Zilnic are grijă să-mi telefoneze şi să mă întrebe dacă mi-e bine sau dacă am nevoie de ceva. S-a căsătorit cam devreme, e adevărat, dar asta nu înseamnă că a făcut un gest inconştient sau lipsit de maturitate. Iar Ileana e rebelă. Face întotdeauna tot ce-i spun eu să nu facă. Din punctul acesta de vedere seamănă cu mine. Ileana l-a iubit pe Ion, de aceea a stat cu el, nu pentru altceva. Ea nici nu poate sta cu cineva pe care să nu-l iubească. Dar de realizat vrea să se realizeze singură. Sunt convinsă că vă reuşi”.


Despre tatăl Ilenei: «Între mine şi pahar, a ales paharul!»
Anastasia a fost căsătorită în Republica Moldova cu Gheorghe Crigănuţă, care a încetat din viaţă în 2013. Cei doi au avut doi copii, pe Ileana şi pe Andrei, dar căsnicia s-a destrămat după ce bărbatul a dat în patima băuturii. ”Nu am avut parte de siguranţă, pentru că de fiecare dată atunci când am crezut s-a dovedit a fi o iluzie şi iarăşi am ajuns la concluzia că trebuie să mă bazez doar pe mine Ştiu că m-a iubit. Şi eu l-am iubit mult, dar nu puteam să mai trăiesc aşa. Am încercat tot ce s-a putut, dar, între mine şi pahar, el a ales paharul! Că mamă, a trebuit să lupt pentru copiii mei şi să le ofer un viitor. Ce femeie nu ar face acelaşi lucru? Eu nu am plecat pentru că mi-am dorit o carieră. Am vrut doar să am o familie, iar acest lucru nu a fost posibil”, a povestit artista în emisiunea ”Veranda” de la Jurnal TV.