Anamaria Prodan, pomana de mii de euro la mormantul mamei sale! Ce au primit nevoiasii la cimitir

Anamaria Prodan a fost de curand la mormantul mamei sale, unde a pus niste flori si a aprins lumanari. A dat si de pomana, iar nevoiasii de prin cimitir s-au ingramadit sa prinda o punga.

   

La doua luni si jumatate dupa moartea Ionelei Prodan, fiica sa, Anamaria, inca nu si-a revenit din socul tragediei. Ea merge des la mormantul celei care i-a dat viata si pune flori sau aprinde lumanari.

Zilele trecute, Anamaria a ajuns la mormantul mamei sale, a aprins lumanari, a depus niste flori, apoi a impartit pachete cu mancare, pe care ar fi dat, in total, aproximativ 5.000 de euro.

Anamaria Prodan nu s-a zgarcit la continut. A pus de toate in fiecare pachet, conserve, fructe, sarmale, friptura, legume, dulciuri si coliva.

Anamaria, omoagiu pentru mama ei la debutul emisiunii ”Gospodar fara pereche”!
Anamaria Prodan, prezentatoarea show-ului, a facut un gest emotionant in memoria mamei sale. Impresara a ales ca in prima editie din noul sezon „Gospodar fara pereche” sa poarte doliu. Fiica Ionelei Prodan a avut parul prins intr-o coada pe care a purtat-o pe umarul drept, o camasa neagra si pantaloni kaki.

„Vreau sa va prezint noua mea recolta de gospodari. Eu sunt o albinuta care merg din oras in oras… (…). Si fotbalistii sunt tot gospodari”, a spus Anamaria Prodan in cadrul emisiunii „Gospodar fara pereche”.