Anamaria Prodan, mamă de gemeni la 46 de ani!?! “Pot să ajung și la 300 kg, doar să fac doi bebeluși”

Anamaria Prodan a uimit pe toată lumea în urmă cu aproape un an când declara că își dorește să devină mamă din nou, subliniind că acesta e singurul lucru care îi mai lipsește din viața pe care o trăiește ca-n povești. Iar acum, soția lui Laurențiu Reghecampf surprinde din nou!

   

Celebra impresară a declarat răspicat într-un interviu că își dorește doi bebeluși, nu, unul, chiar dacă s-ar îngrășa foarte mult în timpul sarcinii. Mai mult, extravaganta vedetă pare să-și fi planificat deja toți pașii pentru ca visul de a avea gemeni să i se împlinească.

Anamaria Prodan, mamă de gemeni la 46 de ani!?! “Pot să ajung și la 300 kg, doar să fac doi bebeluși”

Recent, vedeta a fost criticată pentru că a luat câteva kilograme în plus în timpul filmărilor pentru “Gospodar fără pereche”, însă, ea a reușit să obțină un trup fără cusur în timp record, topind kilogramele puse după ce a mâncat din bucatele tradiționale pregătite de fermieri. Anamaria Prodan a mărturisit recent că nu s-ar supăra deloc dacă s-ar îngrășa iar, însă a pus o condiție: motivul să fie o sarcină. În vârstă de 45 de ani, ea are trei copii: un băiat cu Laurențiu Reghecampf și două fete dintr-o relație anterioară.

“Aș vrea să am un bebe. Doamne, ce mi-aș dori! Pot să mă fac și de 300 de kilograme, dar să fac doi bebeluși, nu, unul. Acum am nevoie, nu vezi că nu a mai rămas niciun copil în casă? Toți au plecat. Mai e puțin și pleacă și Bebe. Îmi zice că încep cantonamentele și mă roagă să-l las în pace. De semnat, a semnat din burtă cu mine ca impresar, dar la cantonament nu mai pot fi mama sau Nuți, se duce singurel. Dacă-l vezi… e mai mare geanta de antrenament decât el!

Eu am rămas cea mai mică din casă ca înălțime. Jur, sunt toți atât de înalți! Mă uit, așa, la ei, stau uneori și îi urmăresc și nu-mi vine să cred: 1,85 cm are Sarah, Rebecca la fel!”, a declarat Anamaria Prodan pentru jurnaliștii de la libertatea.ro.

Peste câteva luni, sexy impresara va împlini 46 de ani și a mărturisit că, odată ce va încheia filmările pentru emisiunea “Gospodar fără pereche” și își va pune toate afacerile din România la punct, ea va pleca în Dubai, la soțul ei ca “să lucreze” la capitolul “un nou membru al familie” sau… de ce nu: “gemeni”, așa cum a dezvăluit că își dorește.

“Nu prea pot să retrăiesc adolescența cu Laur, dacă eu sunt în România. Poate doar telepatic… După ce termin filmările pentru «Gospodar fără pereche», după ce termin perioada de transfer, după ce pleacă și copiii care unde pleacă și apoi o să merg și eu la soțul meu”, a mai mărturisit prezentatoarea TV.