Anamaria Prodan, cu sânii la vedere la o petrecere! L-a băgat în „boală” pe Codin Maticiuc

Anamaria Prodan, cu sânii la vedere la o petrecere! Atrage privirile de fiecare dată când apare la un eveniment monden, iar scenariul nu s-a modificat nici acum. Anamaria a îmbrăcat o rochie neagră, lungă – cu dantelă în partea de sus – însă toate privirile au fost îndreptate către… bustul său scos în evidență de rochia aleasă.

Sub dantelă, Anamaria a purtat un material care imita culoarea pielii. Bineînțeles, mulți s-au gândit chiar că Anamaria Prodan nu are nimic pe deasupra sânilor. Evident, nimeni nu a putut trece cu vederea… sfârcurile care se zăresc prin rochie.

Anamaria Prodan: ”Încerc să fiu perfectă în fiecare zi”
La un moment dat, în timp ce se afla pe o plajă din Dubai, prezentatoarei TV i-a alunecat slipul de la costumul de baie și i s-a văzut zona intimă. Unul dintre fani a taxat-o, mai ales după ce a citit mesajul scris de impresară în care mărturisea că încearcă să atingă perfecțiunea zi de zi.

“Asta sunt eu. Fata perfectă! Sau… aproape perfectă, dar încerc să fiu perfectă în fiecare zi” este mesajul pe care sexy-impresara l-a scris în dreptul imaginii.