Anamaria Prodan a chemat ambulanța! Nu se simte bine din cauza infecției cu Covid

Anamaria Prodan nu se simte bine în urma infecției cu coronavirus. Dacă la începutul contaminării starea sa era un stabilă, acum impresara de fotbal a apelat la ambulanță. A fost transportată de urgență la Spitalul Matei Balș din Capitală.

   

Anamaria Prodan, transportată de urgență la spital
Anamaria Prodan a fost trasportată, duminică dimineață, cu ambulanța, de urgență, la Spitalul Matei Balș din Capitală. Infecția cu coronavirus a început să-i destabilizeze starea de sănătate, informează cancan.ro

”Ana a fost bine, nu a avut simptome majore la început. Iniţial, s-a simţit obosită şi a preferat să stea în pat. A avut grijă să îi protejeze şi pe ai ei, chiar e precaută. Însă duminică dimineaţă totul s-a schimbat. Ana s-a simţit foarte rău şi a sunat la ambulanţă. Nu a vrut să mai stea aşa că s-a prezentat de urgenţă la Matei Balş unde i s-au făcut radiografii la plămâni”, a declarat un apropiat al Anamariei Prodan pentru ziarul Click!

De unde a luat coronavirusul Anamaria Prodan
Potrivit unei persoane din anturajul său, Anamaria Prodan a luat virusul de la jucătorii ei și atunci când s-a autoizolat avea febră.

”A luat de la jucătorii ei. S-a izolat cu febră. Este, însă, optimistă. Va trece, cu siguranță, și peste acest moment„ , a declarat pentru GANDUL.RO o persoană din anturajul agentului.

Mai mulți jucători de la Hermannstadt au fost și ei confirmați pozitiv cu COVID-19, în ultima vreme! Cunoscuta impresară a avut recent o ședință cu aceștia la Sibiu, iar la revenirea în București a prezentat simptome specifice Covid-19. În urma testării, a descoperit că s-a infectat.