Ana Mocanu, inca o interventie estetica! Ce vrea sa isi faca acum fosta asistenta tv

Venita in Romania, in vacanta, Ana Mocanu a inceput sa faca, din nou, turul cabinetelor de infrumusetare. Asa ca, dupa ce si-a schimbat culoarea parului, dupa ce s-a mai plimbat pe la tot felul de saloane de infrumusetare, a decis sa isi rezolve si marele ei complex.

   

Mai exact, oricat de slaba ar fi, Ana Mocanu nu se vede suficient de frumoasa din cauza… capului. “Pentru ca eu am o fata rotundă pot sa am si 45 de kg. Asa ca imi doresc subtierea si reconturarea fetei”, a explicat fosta asistenta TV.

Asa ca, fara sa stea prea mult pe ganduri, a mers la o clinica de infrumusetare si a apelat la o procedura care se numeste Slimming Face si care promite ca, in aproximativ doi ani, sa faca figura mai subtire, mai conturata si, astfel, sa o scape pe Ana Mocanu de complexul pe care il avea. De altfel, ea a mai apelat la proceduri de natura estetica in momentul in acre a fost nemultumita de cum arata, Ana Mocanu puandu-si implanturi cu silicon si fiind una dintre vedetele care au grija, regulat, sa isi injecteze acid hialuronic in buze, pentru ca acestea sa fie mai generoase si mai bine conturate.

Ana Mocanu a plecat, anul trecut, in Spania, renuntand la statutul de vedeta pe care il avea in Romania, doar pentru a fi alaturi de iubitul ei. Iar acolo, Ana Mocanu s-a apucat de cursuri de fitness, ea devenind, acolo, antrenor personal.