Ana Maria Emilia Mandoiu, fata de 14 ani dispărută din Dolj, s-a întors acasă teafără și nevătămată

O adolescentă de 14 ani a fost dată dispărută într-o localitate din județul Dolj. Ana Maria Emilia Mandoiu a plecat de la domiciliu în cursul zilei de duminică, 22 septembrie, dar nu a mai revenit. Polițiștii din localitate o caută de câteva ore bune.

   

UPDATE, 23 septembrie, 14:30 Ana Maria Mandoiu s-a întors acasă teafără și nevătămată. Adolescenta se certase cu mama ei înainte să plece fără să spună nimic.

O fată de 14 ani din Dolj a fost dată dispărută duminică, 22 septembrie
Încă o fată a fost declarată dispărută. Este vorba de o adolescentă de 14 ani dintr-o localitate doljeană. O femeie din Bistreț, mama copilei, a reclamat dispariția fetei de 14 ani pe nume Ana Maria Emilia Mandoiu după ce aceasta a dispărut în cursul zilei de duminică, 22 septembrie, dar nu a mai revenit la reședință.

Polițiștii din cadrul Secţiei 8 Poliţie Rurală Rast a județului Dolj au constituit mai multe echipe de căutare. Fata de 14 ani purta la momentul dispariției un tricou alb, o pereche de pantaloni negrii și încălțăminte sport gri cu roz. Adolescenta are 170 de centimetri înălțime, constituție atletică, ochii verzi și păr șaten.