Amanda Regina Nopții și-a pus implant de silicoane, interviu

Amanda Regina Nopții a reușit să-și îndeplinească cel mai mare vis al său după 4 ani de așteptare. Vedeta de pe rețeaua de socializare Facebook a suferit o intervenție chirugicală la începutul lunii ianuarie și le-a împărtășit fanilor marea schimbare pe care a reușit să o facă în 2021.

   

Amanda a intrat în platoul Antena Stars ca o Regină, acum povestește despre perioadă petrecută la orfelinat unde a mărturisit că i-a fost foarte greu să înțeleagă că este lipsită de dragostea părintească.

„Când am părăsit orfelinatul am reușit să ajung în Spania cu ajutorul unor prieteni. Și dupa 16 ani petrecuți acolo m-am întors în România. În Spania am lucrat în bucătărie, am lucrat ca organizator de evenimente. Am încercat să mă întrețin.

Ca să poți să fii fericită trebuie să te urci în trenul care pleacă pe o linie foarte lungă și trebuie să speri că va veni ceva bun. Este foarte greu, dar dacă am făcut un pas înainte de a înainte în viața nu înseamnă că am uitat cu totul de copilarie.

Am făcut o despresie în viața mea, mă emoționează puțin, am luptat 4 ani și jumătate pentru a îmi deplini, ceea ce eu numesc vis, patru ani și jumătate. 4 ani pentru a trece de la bărbat la femeie. Mi-a fost extrem de greu să ajung.”, a declarat Amanda la Antena Stars.