“Am aflat că sunt măritată cu un pervers.” Ce cadou a primit o tânără de la soţul ei

O femeie din Marea Britanie a avut o surpriză şocantă în momentul în care a văzut ce cadou “pervers” i-a făcut soţul de ziua ei.

O femeie din Marea Britanie s-a declarat dezgustată de obsesiile sexuale ale soţului ei, care i-a făcut cadou de ziua ei o partidă de sex în trei cu încă un bărbat. Femeia i-a spus psihologului The Sun că nu se aştepta la un asemenea comportament din partea bărbatului.

Tânăra a mărturisit că presiunile exercitate de soţul ei au început în urmă cu câţiva ani, când acesta o tot ruga să accepte o partidăp de sex în trei cu o altă femeie. Cum soţia a refuzat, bărbatul s-a supărat şi a tratat-o mizerabil timp de câteva săptămâni.

Ulterior, de ziua ei, bărbatul a dus-o într-un club din Amsterdam, unde a agăţat un alt bărbat. “Mi-a spus că sunt cea mai norocoasă femeie în viaţă, deoarece niciun alt soţ nu ar accepta un menage a trois cu un alt bărbat”, a povestit femeia.

Loading...
Loading...

Tânăra a marturisit că a mers mai departe pentru a satisface fantezia soţului, dar că acesta continuă acum să îi ceară o nouă aventură.

Psihologul The Sun a sfătuit-o pe soţie să nu mai accepte rugăminţile soţului şi să ia în considerare chiar despărţirea dacă altfel nu se poate. “Spune-i soţului că tragi o linie şi că nu vei continua să îi satisfaci obsesiile”, i-a spus psihologul tinerei derutate.