“Am 25 de ani imi doresc sa traiesc” Dupa o simpla raceala, Daniel a aflat ca are cancer! Cu un plaman extirpat, tanarul are nevoie de ajutor pentru tratamente


O simpla raceala din iarna trecuta s-a dovedit a fi inceputul dramei pentru el si familia lui. Din fericire, Daniel are sanse sa se faca bine si sa-si reia viata de dinainte. Insa, dupa ce a trecut printr-o operatie dificila de extirpare a unui plaman, tanarul are nevoie de bani pentru tratamente complicate.

   

Iata scrisoarea lui Daniel prin care isi roaga semenii sa il ajute:

“Eu sunt Daniel, am 25 de ani si imi doresc sa traiesc si sa zambesc din nou! Din ianuarie, anul acesta, viata mea si a celor apropiaţi mie a fost data peste cap la aflarea unei vesti teribile. Din nefericire pentru mine, ceea ce parea o simpla raceala in ianuarie, in mai putin de doua luni s-a dovedit a fi un cancer agresiv la plamani: Tumora maligna de tip carcinom microcelular pulmonar.

In Romania, am fost consultat de medici renumiti in chirurgie toracica, care mi-au dat vestea ca tumora este INOPERABILA.

Din fericire, am reusit sa iau legatura cu renumitul chirurg Walter Klepetko de la spitalul AKH (Allgemeine Krankenhaus) Viena, care mi-a redat speranta, spunandu-mi ca OPERATIA ESTE POSIBILA si ca trebuie facuta cat mai urgent.

Drept pentru care miercuri, 20 iunie 2018, am fost supus unei interventii chirurgicale prin care mi-a fost extirpat plamanul stâng. Totul a decurs foarte bine, plamanul drept preluand toate functiile.

Singura sansa pentru a ma recupera complet este sa continui tratamentul de specialitate la spitalul AKH din Viena, aici unde mi s-a dat speranta din nou la viata, dar am nevoie de ajutorul vostru!

Familia mea a imprumutat banii necesari pentru operatie, care a costat 20.000 euro, dar tratamentul trebuie continuat, sedinte de recuperare si chimioterapie. Costurile totale se vor ridica la aproximativ 110.000 euro.

Am nevoie de ajutorul tuturor moral, spiritual si financiar!Va multumesc si raman recunoscator tuturor!”, a scris Daniel.

Pentru cei care vor sa-l ajute pe tanar, au fost deschise doua conturi la Unicredit Bank pe numele Buşă Daniel

RO69BACX0000001179764000 – cont lei
RO15BACX0000001179764002 – cont euro