„Am 23 de ani și de două luni sunt cu un bărbat însurat. Într-o seară a venit la mine și am făcut amor. Nici nu bănuiți ce-mi face în pat…”


Adela răspunde

Dragă Izabela,

Depinde ce vrei tu de la această relație. Dacă vrei stabilitate și căsnicie, atunci nu e bine să mai continui deloc să-l vezi până când nu-și ține promisiunea de a divorța. Sunt mulți bărbați care au amante și le promit că divorțează de ani de zile, să nu fie și el unul din aceștia. Pe de altă parte, gândește-te puțin. El e șofer pe tir.

Petrece foarte mult timp pe drumuri, face popasuri te miri pe unde și cine știe cu cine se întâlnește. Spui că nici un bărbat nu e ca el din punct de vedere sexual. Asta arată că este un tip foarte viril, care – dacă mai e și însurat – probabil că are nevoie de cine știe câte femei. Să nu te trezești și tu la fel ca soția lui de acum, că o să ajungi să stai și să-l aștepți cu săptămânile, timp în care el e plecat și poate are în fiecare oraș câte o amantă. Nu știu, zic și eu. Nu te repezi, chiar dacă e amantul secolului, nu acesta e cel mai important lucru din lume.

Dacă vrei să ai un soț care să stea lângă tine, împreună cu care eventual să ai și copii, poate ar fi mai bine să te mai gândești. Oricum, până nu îl vezi că divorțează ar fi ideal să-ți iei gândul de la el. Cu ocazia asta, vezi ce rămâne din ceea ce simți pentru el dacă tai chestia cu sexul.

Pagini: 1 2