Alexandru Cumpănașu a pierdut Alegerile Prezidențiale 2019, Criză de nervi la Antena 3

Alexandru Cumpănașu a candat la Alegerile Prezidențiale 2019 și a pierdut cu un scor bine meritat spun românii care au fost păcăliți de așa zisul unchi al Luizei Melencu și marele salvatoar al Alexandrei Măceșanu.

   

Înainte doar cu câteva ore de alegeri a prezentat un filmuleț în care a susținut că este Luiza Melencu, dar s-a dovedit că acesta minte și a pus în pericol o româncă care practică prostituția în Italia.

Oana Zamfir, jurnalist Antena 3 l-a obligat pe Alexandru Cumpănașu să își ceară scuze față de românii pe care i-a minți și pentru că s-a folosit de drama unei familii pentru a câștiga capital electoral.

Cumpănașu: Eu nu cred în acest sondaj, nu e primul care dă greș/De mâine revin la dramă

Alexandru Cumpănașu, cotat de exit poll CURS-Avangarde cu un procent de 1,2% la prezidențiale, a declarat că nu crede în rezultatele sondajelor și nu se poate vorbi despre un clasament final. „De mâine voi reveni la dramă”, a spus acesta referindu-se la cazul Caracal.

„Mesajul pe care vreau să-l transmit – eu nu cred în acest sondaj, nu cred în acest exit poll. Nu este primul sondaj care mai dă greș. Ne uităm la europarlamentare și vedem acolo greșeli fantastice de rezultat. În al doilea rând, din punctul meu de vedere, cred că exit poll-urile sunt folosite pentru a se mai translata niște voturi. În acest moment, nu putem vorbi de niciun clasament final. Însă eu cred că orice vot contează”, a declarat Alexandru Cumpănașu la Antena3.

Unchiul Alexandrei a mai spus că cei care l-au votat au fost oameni care nu au votat un partid politic.

„Toți cei prezentați au avut partide politice solide în spate cu foarte mulți bani în spate. S-a viciat procesul electoral și orice cetățean sau orice candidat poate să solicite anularea alegerilor. Nu am avut bani în spate, nu am avut televiziuni în spate. (…) De mâine voi reveni la dramă (cazul Alexandrei, n.r.)”, a mai spus acesta.

Exit poll-ul realizat de institutele de sondare CURS-Avangarde în primul tur al alegerilor prezidențiale arată că Alexandru Cumpănașu a obținut 1,2%.