Alexandra Bodi și-a uimit „fanii” de pe Instagram! Regina TikTok-ului s-a machiat și este de nerecunoscut

Alexandra Bodi este noua senzație a TikTok-ului! Tânăra cunoscută pentru clipurile video pe care le face în „bucătăria Jamila” s-a transformat complet și este de nerecunoscut. Ea și-a uimit „fanii” din social media, după ce s-a machiat și s-a vopsit și, dintr-o gospodină de la țară, a devenit o divă de oraș.

   

A devenit cunoscută pe TikTok, acolo unde, zilnic, postează numeroase clipuri pentru urmăritorii ei. La ea acasă, chiar dacă nu este curățenie exemplară, Alexandra Bodi se filmează în diverse ipostaze, dar mai ales în bucătărie, acolo unde îi place cel mai mult să-și petreacă timpul.

Deși oamenii o văd mereu nearanjată și îmbrăcată în haine de casă, iată că a venit și schimbarea! Alexandra Bodi a postat mai multe imagini pe contul ei de Instagram, acolo unde s-a afișat așa cum nimeni nu a văzut-o până acum. Machiată și aranjată, regina TikTok-ului a fost de nerecunoscut, iar urmăritorii ei au apreciat ipostaza în care s-a afișat.


Internauții au fost extrem de încântați de imaginea ei, dar nu a fost singura care a impresionat, căci nici soțul ei, Ionuț, nu s-a lăsat mai prejos. Acesta și-a făcut freza și a îmbrăcat o cămașă neagră, care i-a venit de minune, așa că nu este de mirare că cei doi au adunat numeroase like-uri.

Alexandra Bodi a devenit regina TikTok-ului
Alexandra Bodi a devenit virală pe TikTok după ce a început să posteze numeroase numeroase clipuri video în care dansează, iar mai apoi, s-a apucat și de gătit. Clipurile sale au avut, de-a lungul timpului, foarte multe aprecieri și distribuiri, chiar dacă s-a lovit de multe ori de hate-ul oamenilor care o critică pentru faptul că nu face curățenie.