Alege un dreamcatcher și descoperă ce fel de persoană ești

Se spune că aerul de noapte este plin de vise, atât bune cât și rele. Când este atârnat deasupra patului, într-un loc unde lumina soarelui de dimineață îl poate lovi, dreamcatcherul captează în felul său tot felul de vise și gânduri.

   

Alege un dreamcatcher din imaginea de mai sus și, cu ajutorul celor de la davoicee.com, îți vom spune ceva interesant despre personalitatea ta.

1. Ești moderat, conservator, fiabil și demn de încredere. Ai încredere în ceilalți, deși ești foarte precaut la început până când ești sigur de cealaltă persoană. În același timp, ai, de asemenea, o nevoie profundă de a avea încredere. Nu ești impulsiv sau spontan.

2. Elementul tău de bază este format din egalitatee, corectitudine și neutralitate. Cuvinte de încurajare și protecție pe care o oferi celorlalţi fac parte din rutina ta. Vei găsi confort în alinarea celorlalți. Uneori ai senzația de izolare sau goliciune, dar acestea sunt cauzate numai de lucrurile care sunt „prea perfecte” în viața ta.

3. Ești cald, optimist și extrovertit. Ești prietenos, bun și, în general, o persoană agreabilă. Ești mai degrabă convingător și determinat decât agresiv. Acest lucru se datorează sufletului tău bun.

4. Ești sensibil și plin de compasiune, îi înțelegi și susții pe cei din jur. Mereu te gândești la alții înaintea ta. Ești persoana la care alții vin pentru ajutor și uneori oamenii profită în exces de acest lucru.

5. Prestigiul și puterea sunt importante pentru tine. Ești independent, hotărât și dorești să controlezi mereu situația. Ești non-emoțional. Acesta este adesea un front, deoarece te simţi destul de nesigur în compania unui anumit tip de persoane.