Alege un copac şi descoperă ce te aşteaptă în ULTIMELE ȘASE LUNI ale anului 2018: Ai curaj?

Acest test este extrem de simplu şi de uşor de făcut. Uită-te la imagine şi ascultă-ţi vocea interioară. Ce copac simţi că te reprezintă cel mai bine?

   

Alege unul dintre copaci şi descoperă de ce vei avea parte în ultima parte din 2018

COPACUL 1. Eşti o persoană care vede mereu paharul pe jumătate plin. Pentru tine, viața este o aventură uriașă, plină de lucruri neașteptate. În următoarea perioadă, se vor întâmpla evenimente plăcute și semnificative, deoarece eşti deschis la lucruri noi și pregătit pentru schimbări.

COPACUL 2. Copacul numărul 2 prevesteşte pentru tine venituri mari în lunile ce vor urma. Nu trebuie să încerci cu disperare să obţii succesul, tot ce trebuie să faci este să rămâi fidel principiilor și opiniilor tale și vei obține ceea ce ţi-ai dorit de mult timp.

COPACUL 3. Viitorul apropiat îţi va scoate în cale o mare dragoste, o persoană cu care vei construi o relaţie minunată.

COPACUL 4. În cele șase luni rămase din 2018 se vor întâmpla lucruri bune pentru tine, vei întâlni o nouă persoană care va şti să te aprecieze.

COPACUL 5. Te-ai axat mult pe carieră anul acesta, iar acum vei avea parte de o surpriză şi vei fi promovat.

COPACUL 6. Eşti pregătit să-ţi deschizi sufletul din nou? Trebuie să o faci pentru că o persoană importantă va intra în viaţa ta numai dacă o vei lăsa să intre.

COPACUL 7. Vei întâlni o persoană care apreciază cultura şi are simţul esteticului, asemenea ţie. Fii răbdător, o vei întâlni când nu te vei aştepta.

COPACUL 8. Eşti o persoană visătoare şi ai nevoie de un partener asemenea ţie care să fie sensibil şi să te poată înţelege. Până la sfârșitul anului îl vei întâlni.

COPACUL 9. Eşti o persoană activă şi deteşti rutina, iar acum vei fi implicată într-un proiect care te va solicita şi-ţi va plăcea foarte mult.