Albește-ți dintii în doar 2 minute cu un tratament făcut la tine acasă…

Albirea dinţilor poate fi destul de costisitoare, dacă nu cunoşti o serie de metode prin care să obţirezultate incredibile, chiar la ţine acasă.

   

Aşa că pentru albirea dinţilor acasă, în doar 3 minute, fără a fi necesară o vizită la medicul stomatolog, ai putea să optezi pentru una dintre cele mai simple soluţii. Această soluţie este foarte ieftină şi te fereşte de substanţele abrazive folosite deseori pentru albirea dinţilor, care pot afecta smalţul destul de puternic.
Aşadar, albirea dinţilor acasă în doar 3 minute se face folosind o serie de ingrediente laîndemână oricui: este nevoie de o lămâie şi o linguriţă de bicarbonat de sodiu.

Bicarbonatul de sodiu se pune într-un bol şi se presează cu o linguriţă. Apoi, deasupra sestoarce zeamă de la lămâie şi se lasă circa 3 minute că acidul să acţioneze asuprabicarbonatului de sodiu.

După ce reacţia a luat sfârşit, se amestecă foarte bine întreagă soluţie obţinută.
Soluţia se aplică pe dinţi cu o bucată de vată curată şi se lasă să acţioneze circa 30 de minute. După aceea este de ajuns să va spălaţi pe dinţi cu periuţă şi cu pastă de dinţi iar rezultatul este uimitor.