Afacere secretă! Din ce făcea bani iubitul Elenei Udrea la Corbeanca?

Adrian Alexandrov, iubitul Elenei Udrea, nu mai are timp să se ocupe de afacerile din ţară.

   

De când Elena Udrea a intrat în arest, tot greul a căzut pe umerii lui Adrian Alexandrov, iubitul fostului ministru al turismului. Acesta a rămas în Costa Rica, alături de mama Elenei Udrea, are grijă de copil şi merge zilnic s-o vadă pe fosta blondă de la Cotroceni.

Din nefericire, el şi-a lăsat afacerile din ţară în stand-by. Alexandrov se ocupă aici de imobiliare, el având în portofoliu câteva proprietăţi de lux a căror valoare depăşeşte 3 milioane euro.

Puţină lume ştie însă că înainte să se apuce de imobiliare, Alexandrov a cochetat cu un alt domeniu. Cu aproximativ doi ani în urmă, el şi-a ajutat câţiva prieteni să pună pe picioare o mică afacere în domeniul alimentar: o băcănie în Corbeanca. Aceasta s-a axat încă de la început pe produse fără conservanţi: carne, peşte şi leacuri naturiste. Lui Adrian i-a revenit sarcina de a se ocupa de procurarea peştelui proaspăt în fiecare zi, el fiind născut la Tulcea şi având relaţii cu pescarii din zonă.


În utlima vreme, însă, Alexandrov s-a retras din mica afacere, care a continuat să crească, fiind şi situată într-o zonă ”cu vad”. Drept dovadă – în această vară, băcănia a servit ca punct fix pentru iniţiativa celor de la USR: ”fătă penali în funcţii publice” – un proiect care n-o ajută deloc pe Elena Udrea.