Adriana Bahmuțeanu, reacție dură după ce a apărut o piesă despre cazul de la Caracal: ”Menevra asta ieftină le-a ieșit!”

Nyno și Nicky Yaya au compus o… manea care are ca subiect drama de la Caracal. Iar Adriana Bahmuțeanu consideră că nu a fost vorba desore compasiune față de oamenii care și-au pierdut copiii – Luiza și Alexandra -, ci doar despre o ”manevră” pentru a profita de subiectul pe buzele tuturor.

   

Drama de la Caracal nu ar trebui să fie abordată astfel, transmite Adriana Bahmuțeanu pe contul ei de socializare. Din punctul de vedere al vedetei, într-o ”țară nefuncțională” numai ”maneaua consolatoare” mai avea loc. Iar cei doi artiști nu au dorit altceva decât să își facă, în acest fel, reclamă.

”Ca să fie treaba treaba și tabloul complet, niște băieți s-au gândit sa compună și o manea cu beat-uri despre drama de la Caracal. Asta mai lipsea în tot balamucul!!! Oamenilor ălora cărora le-au murit copiii, care își caută dreptatea într-o țară nefuncțională, asta așteptau: maneaua consolatoare!!!!

Urmăriți în continuare ce-a ieșit, faza e că manevra asta ieftina de a te agăța de un subiect sau întâmplare ca să iți faci reclamă și să te știe lumea, parțial, le-a ieșit. Cu tot cu înjurăturile de rigoare și dezaprobarea întregii societăți normale la cap, cât o mai fi rămas din ea… Mistheaux, ce sa zic…”, a scris Adriana Bahmuțeanu pe contul ei de socializare.