Adi Nartea, amănunte incredibile despre problemele de sănătate cu care s-a confruntat: „Am înțeles că am o tumoare în cap”

Adi Nartea, amănunte incredibile despre problemele de sănătate cu care s-a confruntat. Actorul din serialul „Vlad” a vorbit într-un podcast despre momentul în care a aflat că are o problemă gravă de sănătare. Conform acestuia, totul a avut loc în urmă cu patru ani, atunci când a descoperit că are o tumoare la cap.

   

Adi Nartea, amănunte incredibile despre problemele de sănătate cu care s-a confruntat: „Am înțeles că am o tumoare în cap”
Adi Nartea, amănunte incredibile despre problemele de sănătate cu care s-a confrunta. Invitat în podcast-ul lui Măruță, Adi Nartea a vorbit despre problemele de sănătate pe care le-a întâmpinat în urmă cu câțiva ani și despre care a refuzat să vorbească de nenumărate ori.

Conform acestuia, în urmă cu patru ani a avut o problemă la urechea stângă și după ce a consultat mai mulți medici aceștia i-au spus că trebuie să se opereze de deviație de sept. Zis și făcut. Dar, siptomele tot continuau să apară așa că la sfatul mamei sale a făcut un RMN. Ulterior a aflat că are o tumoare la cap. „Tot mama mi-a trimis după câteva zile un mail în care îmi spunea că au găsit o formațiune care e intra-craniană, să nu-mi fac probleme, să stau liniștit. Mie nu-mi venea să cred. De ce nu m-a sunat, de ce mi-a trimis mail. Probabil a vrut să evite conversația. Am înțeles că am o tumoare în cap, în spatele ochiului”, a povestit Adi.

Actorul a spus că tumoarea era mare, avea lungimea de cm, lățimea de 3 cm și grosimea de aproape 2 cm, ceea ce însemna că problema devenea mult mai gravă. „Se numește schwanom de trigemen. Este o tumoare care crește pe teaca nervilor, ca o aluniță, dar pe interior. Sunt mulți oameni care au genul ăsta de tumori care cresc și se opresc”, a mai spus actorul.

Adi Nartea a suferit două operații

Actorul a mărturisit că primul doctor l-a șocat când i-a zis că trebuie să-și găsească alt job pentru că operația îl va desfigura. În cele din urmă, Adi a suferit două intervenții în Lyon, Franța. „Prima operație a durat undeva la 6 ore sau 7. După am stat 7 zile în spital. (…) N-au reușit să scoată toată tumoarea, pentru că era foarte solidă pe alocuri. Profesorul a zis că nu riscă, pentru că era aproape de o zonă nobilă. În momentul în care a intentat să tragă de ea, am intrat în fibrilații pe masa de operație”, a mai spus actorul.