Adevarul despre jocurile de noroc pe care nimeni nu il spune. Ce trebuie sa faci ca sa castigi

Milioane de oameni pierd bani în cazinouri sau la jocurile de noroc. Chiar dacă la început par o simplă distracţie, jocurile de noroc se pot transforma în viciu, iar finalul poate fi tragic pentru mulţi dintre jucători.

   

Un material realizat de BBC arată cum cazionul are mult mai mult avantaje decât jucătorii şi din start clienţii pot pierde bani frumoşi. „Toate celelalte jocuri favorizează casa. Pokerul online este singurul joc în care cazinoul nu ia bani direct de la jucător. Dacă vei câştiga sau vei pierde, ţine strict de aptitudinile tale”, a declarat Don Dawson, un rezident din Las Vegas.
Jenn Tseng, un bărbat care lucrează de ani buni în industria cazinourilor a adăugat: „La slot-uri nu are niciun sens să pariaţi suma minimă. Pariul maxim este de două sau de trei ori mai mare decât suma afişată pe aparat. Dacă jucaţi la un slot de 25 de cenţi, atunci pariul maxim ar trebui să fie de 50 sau 75 de cenţi”.

Un alt secret este că în cazinouri nu există ceasuri. „Nu vor ca tu să te gândeşti că e târziu. Cu cât stai mai mult, cu atât vei pierde mai mult”, este de părere Garrick Saito, rezident în Los Angeles.

Jucătorii ar trebui sfătuiţi să nu se lase păcăliţi de băutura gratuită din partea casei. „Nu juca niciodată după ce ai băut alcool! Chiar dacă în cazinouri se servesc băuturi alcoolice rezista tentatiei şi multumeşte-te cu un suc şi o cafea”, spune un alt avizat.

Cum poţi totuşi să câştigi?
Specialiştii afirmă că singura şansă de a pleca acasă cu bani este să te opreşti atunci când eşti în câştig. „Nu trebuie să pierzi decât o dată sau de două ori pe parcursul întregii vizite în cazino. Dacă ai făcut-o, ridică-te şi pleacă. Dacă nu o pleci, vei sfârşi prin a pierde tot ce ai câştigat înainte”, a declarat un al reprezentant al unui cazino din Las Vegas.