Adevarul despre fetita Adelinei Pestritu. Zenaida s-a nascut acum o saptamana, dar dezvaluirile au fost facute abia acum

Adelina Pestrițu și-a îndeplinit cel mai mare vis al ei și a devenit mămică. Vedeta formează un cuplu alături de Virgil Ștebea, iar acum câteva zile ci doi au devenit părinți. Adelina Pestrițu a născut o fetiță de nota 10 căreia i-a pus numele Zenaida Maria.

   

Adelina Pestrițu a oferit primele declarații publice cu privire la faptul că acum este mamă și trebuie să aibă grijă ca fetița ei să primească toată atenția cuvenită. Adelina Pestrițu a mărturisit că se simte din ce în ce mai bine, iar fetița lor este cuminte.

“Mă simt din ce în ce mai bine. Ce a fost greu a trecut. Am fost monitorizată non-stop și cât am stat în spital nu mi-a lipsit nimic. Zenaida a fost tratată regește de toată lumea. Ne uitam la ea și nu ne vine să credem că este a noastră. Este adorabilă. Nici n-am îndrăznit să visez la momentele astea minunate pe care le trăiesc acum. Astăzi ne externăm și mergem în căminul nostru unde ne vom alinta 24/24. Acasă totul este pregătit până în cel mai mic detaliu. Mă trezesc de drag atunci când trebuie să-i dau să pape sau să o schimb. Deocamdată nu s-a instalat nicio stare de oboseală. Suntem extaziați să o auzim și să o vedem în fiecare secundă. Trăiesc cel mai frumos vis al meu. Virgil este topit și nu se desparte de ea nicio clipă”, a declarat Adelina Pestrițu pentru viva.ro.

Adelina Pestrițu a publicat o fotografie pe rețelele de socializare în care a mărturisit că și-a alăptat fetița și totul a decurs cum trebuie.