Adelina Pestrițu, însărcinată? S-a dat singură de gol

Adelina Pestrițu ar putea fi din nou însărcinată. Într-o postare pe Instagram, vedeta apare într-o ipostază care a stârnit semne de întrebare fanilor. Cu zâmbetul pe buze, este alături de fiica sa și soțul ei, Șteblea Virgil. Acesta îi ține fericit mâna pe burtică. Cei doi pare că ar pregăti să ne dea o nouă veste, aceea că vor redeveni părinți.

   

Adelina Pestrițu, mămică a doua oară?
Adelina Pestrițu, plecată recent în vacanță în Turcia, alături de familie, pare că ar urma să dea o nouă veste fanilor ei. Mai exact, aceea că ar deveni mămică a doua oară. Într-o postare pe Instagram, vedeta se află într-un restaurant, alături de fetița si soțul ei, Șteblea Virgil care îi ține fericit mâna pe burtică. Fapt care le-a dat de gândit fanilor că ar fi din nou însărcinată. Unul dintre ei nu a ezitat să întrebe acest lucru, iar răspunsul este unul misterios.

”Sunteți o familie minunată! Ade, ai să ne spui ceva? Cumva e și un bebe pe drum?” a scris un fan

”Nici noi nu știm!” a răspuns Adelina Pestrițu.


Adelina Pestrițu, în vacanță
La începutul acestei săptămâni, vedeta le-a transmis urmăritorilor ei de pe Instagram, prin intermediul a câteva postări neașteptate, faptul că a plecat în vacanță și se va afla timp de câteva zile într-un sejur pe care pare să-l fi așteptat de multă vreme.

Adelina Pestrițu a avut o perioadă ceva mai agitată în ultima vreme, iar pentru a putea să se relaxeze a decis să zboare departe de România. Fanii săi s-au împărțit în două tabere, în perioada în care aceasta a anunțat diagnosticarea cu coronavirus. În mod cert, momentele respective nu au fost deloc ușoare, iar vedeta a transmis chiar imagini live de când se afla în spital.

Tocmai de aceea, vedeta s-a concentrat în ultima perioadă mai mult și pe viața de familie și a decis să plece în Turcia, alături de soțul ei și fetița celor doi. Aceștia au fost echipați cu măști de protecție, așa cum o cere regula și Adelina i-a filmat pe cei dragi și când erau în aeroport.