Adelina Pestritu a avut curajul sa isi arate burtica la doar 7 zile dupa ce a nascut! Cat de bine arata vedeta. SECRETUL l-a dezvaluit chiar ea!

Adelina Pestritu este una din vedetele de-a dreptul norocoase pentru ca a reusit in timp record sa dea jos kilogramele acumulate in timpul sarcinii desi spune ca mai are de muncit pana la forma ei de invidiat.

   

Chiar si asa, Adelina arata extraordinar de bine si nu i-a fost deloc rusine sa isi arate corpul la doar cateva zile dupa ce a nascut fiind intr-o forma de zile mari. Chiar vedeta a dezvaluit ce foloseste pentru a reveni la forma de dinainte si pentru a scapa de surplusul de burta.


„M-ati intrebat daca am un secret pentru a scapa de surplusul de burta in urma sarcinii si de kg in plus. Raspunsul nu a intarziat sa apara. Port centura Belly Bandit Couture. Confortabila si usor de asortat chiar si peste haine datorita design-ului elegant. Am atasat-o la 4 zile dupa operatie si rezultatele deja sunt satisfacatoare.

Este creatie sub semnatura uneia dintre preferatele mele din familia Kardashian, Kourtney Kardashian”, a spus Adelina Pestritu!