Adelina a făcut publice PRIMELE imagini cu fetița sa. Cu cine seamănă

Adelina Pestrițu a devenit mamă pe data de 3 august, iar viața i s-a schimbat pentru totdeauna de când a a adus-o pe lume pe Zenaida Maria.

   

Familia vedetei trăiește cea mai mare fericire de când micuța a venit acasă, iar Adelina a prezentat-o astăzi pentru prima dată pe Zenaida.

Adelina a plâns de fericire când și-a văzut fiica în brațele lui Virgil, imediat după operația de cezariană


„Sunt foarte emoționată să o văd și mă bucur mult că am trecut cu bine peste toate și că e sănătoasă și că e frumoasă foc din prima zi.

A fost dragoste la prima vedere, așa emoții nu am trăit în viața mea. (…) Am văzut-o și am început să plâng. Îmi vine să plâng încontinuu când mă uit la ea pentru că îmi dau seama cât de mult o iubesc„, a povestit Adelina Pestrițu imediat după ce s-a întors în rezervă.


„Recunosc că nu mă așteptam să plângă Adelina atât de mult. De fericire s-a auzit un plânset din toată inima ei de mămică”, a spus medicul care a asistat-o pe vedetă pe timpul nașterii.

Pentru că nu a dorit să aibă pentru moment ajutoare, Adelina le-a cerut ajutorul bunicilor, iar Virgil, iubitul vedetei, i-a fost alături în fiecare zi. Fetița seamănă cu amândoi, iar potrivit vedetei, aceasta are ochii albaștri.