Acestea sunt imaginile verii! Alexandra Stan, in sanii goi pe plaja! Trei continente asteptau sa o vada asa!

Alexandra Stan este una dintre foarte putinele artiste de la noi care au reusit sa innebuneasca trei continente, succesul ei in Europa, Asia sau America fiind de necontestat. Doar ca spre deosebire de alti artisti, ea isi petrece concediile la malul Marii Negre, loc in care nu se sfieste sa arate… totul.

Alexandra Stan este artista care, atunci cand apare pe scena, creeaza isterie. Si nu numai pentru muzica pe care o canta si care a “rupt” topurile de pe trei continente, ci si pentru felul in care arata. Doar ca, chiar daca nu este deloc inhibata, Alexadra Stan nu a fost, pana acum, surprinsa in ipostaze explicite, topless, in ciuda faptului ca sute de mii de fani ai blodinei, din intreaga lume, au asteptat momentul cu nerabdare.

Doar ca paparaziii au fost, de curand, la “datorie”. Mai exact, pe una dintre plajele din Mamaia, loc in care Alexandra Stan a dovedit ca nu este deloc inhibata, in ciuda faptului ca, probabil, ar castiga bani frumosi de la revistele dedicate adultilor din intreaga lume pentru a poza in asemenea ipostaze.

Mai exact, frumoasa cantareata – o domnisoara care, cu siguranta, are o problema personala cu sutienul- s-a expus in toata frumusetea ei, de fata cu sute de oameni care au avut norocul sa fie in preajma ei, la plaja. Si, ca sa fim exact, Alexandra Stan arata… senzational.
Astfel, purtand o pereche de chilotei care ar putea fi ascunsi in pumnisorul unui copil de trei ani, Alexandra Stan s-a bronzat fara urme. Cel putin fara urmele de la sutien, ea defiland, o zi intreaga, la bustul gol pe plaja. Iar sanii vedetei – complet naturali, artista nefiind o obisnuita a cabinetelor medicilor esteticieni – par sa castige lupta cu gravitatia fara niciun fel de probleme.