Acestea sunt cele mai TOXICE cupluri de zodii! Isi fac rau zi de zi

Compatibilitatea dintre zodii este extrem de importanta, daca vrei sa ai o relatie buna cu partenerul si sa nu riscati sa va despartiti la doar cateva zile dupa ce v-ati cunoscut.

   

Afla care sunt cele mai toxice cupluri zodiacale, care nu au nicio sansa de a fi impreuna.

Rac si Leu
Cu personalitati diferite, acesti nativi nu vor reusi sa ajunga la un consens vreodata.
Asta pentru ca nativii Leu sunt persoane incapatanate, expansive, dornice de a conduce si de a fi in centrul atentiei, in timp ce nativii Rac sunt mult prea sensibili si emotivi.
O relatie de lunga durata s-ar putea sa isi puna amprenta in mod negativ asupra lor, iar neintelegerile sa ii marcheze definitiv.

Capricorn şi Vărsător
Ambele zodii sunt cunoscute pentru determinarea lor şi capacitatea de a evolua. Totuşi, un nativ Capricorn, raţional şi cu picioarele pe pământ, nu va fi niciodată de acord cu flexibilitatea Vărsătorului şi cu dorinţa lui de libertate supremă.
În timp ce unul este prea statornic, cu principia de viaţă bine înfipte, celălalt este cu capul în nori, dornic să experimenteze noutăţile şi să îşi schimbe gusturile.
De aceea, o relaţie dintre cei doi ar aduce numai dezamăgiri.

Fecioară şi Gemeni
Acelaşi lucru se întâmplă şi în cazul nativilor Fecioară şi nativilor Gemeni întrucât pământul şi aerul nu conlucrează. Partenerii Fecioară sunt firi analitice, perfecţioniste şi foarte critice, aşa că nu ar suporta multe lucruri pe care nativul Gemeni le-ar face într-o relaţie. Printre ele se numără flirtrul, înşelatul, minciuna şi egocentrismul. E mai bine ca cei doi să rămână amici, în caz că pot şi să se abţină de la idile care nu au un final fericit.

Taur şi Balanţă
Se pare că Semnele de Aer şi cele de Pământ nu pot fi împreună niciodată. Asta pentru că şi cuplul Taur-Balanţă riscă să aibă parte de una dintre cele mai toxice relaţii. Scânteia apare atunci când impulsivul nativ Taur strică echilibrul nativului Balanţă. O relaţie ar fi mai mult decât imposibilă, iar de mariaj nici nu poate fi vorba! Cel mai bine ar fi ca fiecare să îşi găsească un alt partener şi să uite că s-au cunoscut vreodată.

Scorpion şi Peşti
Este o combinaţie plină de provocări deoarece ambii parteneri sunt extrem de emoţionali şi foarte suspicioşi unul pe celălalt. Nativilor Scorpion li se pare dificil să îi înţeleagă pe nativii Peşti, asta pentru că cei din urmă sunt destul de visători şi îşi construiesc o lume a lor. Mai mult, gelozia Scorpionilor le va da bătăi de cap şi le poate compromite relaţia cu prietenii.

Săgetător şi Rac
Aceste două semne zodiacale nu ar trebui să se apropie vreodată, căci nu pot avea un viitor comun. În timp ce nativii Rac cred în dragoste la prima vedere şi în iubire intensă, partenerii Săgetători sunt mai detaşaţi, uşor libertini şi încearcă să îşi trăiască viaţa după propriile lor reguli. Este greu să îi aduni sub acelaşi acoperiş, fără să se certe sau să iasă scântei. În fond, felul lor de a fi şi de a simţi este total diferit, aşa că cei doi nu rezonează!