Aceste 10 poziții simple de yoga te vor ajuta să scapi de grăsimea de pe burtă

Să obții un abdomen plat este o misiune destul de dificilă. Să știi că pe lângă alimentația echilibrată și antrenamentele la sală, te pot ajuta și unele poziții destul de ușoare de yoga.

   

1. Kumbhakasana


Este o poziție cu accent pe șolduri, fese, umeri, spate și abdomen și se aseamănă cu poziția pe care o ai în timpul flotărilor. Ține corpul drept, sprijinindu-te în picioare și mâini la nivelul umerilor. Stai așa timp de 15-30 de secunde și apoi repetă de 5 ori exercițiul la un interval de 15 secunde.

2. Pavanamuktasana

Este o poziție minunată pentru reducerea durerii din regiunea de jos a spatelui și pentru grăbirea metabolismului. Menține-o timp de 60-90 de secunde, respirând adânc. Revino din nou la poziție de 5 ori, după o pauză de odihnă de 15 secunde.

3. Naukasana

Are un efect direct asupra mușchilor abdominali. Menține poziția 15 secunde, respirând în mod obișnuit. Apoi odihnește-te 15 secunde și repetă încă de 4 ori.

4. Dhanurasana


Aceasta întărește mușchii cardiaci și cei abdominali, datorită acesteia energia sporește și digestia se îmbunătățește. Menține-o timp de 15-30 de secunde, cu o respirație normală. Relaxează-te la podea timp de 15 secunde apoi revino și repetă de 5 ori.

5. Bhujangasana

Această poziție nu se recomandă celor care au probleme de spate și femeilor însărcinate. Menține poziția la fel ca și în cazul precedent și repetă la fel de 5 ori.

Pag Anterioara1 din 2