Acest ied paralizat învaţă să meargă din nou. Bucuria pe care o afişează la 0:50 mi-a topit inima!

Atunci când există dragoste, nimic nu-i poate opri pe oameni să asigure animalelor cu probleme medicale un habitat natural în care acestea să se recupereze. Edgar’s Mission Farm Sanctuary din Victoria, Australia este locul unde a ajuns şi Frosty, un ied de un alb imaculat precum zăpada care avea o problemă destul de gravă la picioarele posterioare. Timpul a trecut iar priceperea celor de la fermă a dat roade. Iedul şi-a revenit şi a început din nou să meargă!

   

Atunci când a venit la Edgar’s Mission Farm Sanctuary, iedul era deshidratat, iar picioarele dinapoi erau aproape paralizate datorită unei infecţii bacteriene puternice. Pentru a se putea recupera, cei de la fermă i-au construit un mic cărucior pe două roţi, pentru a suplini cele două picioare cu probleme.

Acum putea să se mişte şi el alături de ceilalţi ieduţi pe pajiştea înverzită. Cu ajutorul medicamentelor şi al fizioterapiei, recuperarea ieduţului progresa. După o perioadă, Frosty a putut să meargă din nou pe propriile picioare şi chiar să zburde, aşa cum în mod normal fac toţi iezii.

Acest ieduţ ne oferă o frumoasă lecţie de viaţă. Atunci când ne simţim doborâţi sau când credem că ne confruntăm cu imposibilul, ar fi bine să ne gândim la micuţul Frosty, care a dovedit tuturor că poate trece chiar şi peste cea mai grea încercare ale vieţii lui.