Acest barbat a decis ca vrea sa arata precum The Rock, asa ca a inceput sa manance ca el. Rezultatul dupa 30 de zile

Plictisit de rutina zilnică, acest bărbat, pe nume Mark Webster, a acceptat o provocare prin care a dorit să ajungă să arate precum celebrul Dwayne „The Rock“ Johnson.

   

Aşa că, fără să stea foarte mult pe gânduri, bărbatul a decis să urmeze aceeaşi dietă pe care o are şi „The Rock“, dar şi să se antreneze ca acesta, timp de 30 de zile. De asemenea, trebuie ţinut cont că Dwayne „The Rock“ Johnson consumă nu mai puţin de 5.000 de calorii în fiecare zi. Ceea ce înseamnă şapte mese pe zi! Mark a aflat destul de rapid că nu va fi o provocare simplă, în special că ajuns să cheltuie aproape 1,500 de dolari doar pe mâncare.

Însă nu s-a lăsat intimidat, iar pe lângă mesele riguroase a petrecut zilnic două ore şi jumătate în sala de antrenamente. „Cea mai dificilă parte a mâncatului astfel este faptul că trebuie să te întrerupi, în fiecare zi, de la orice activitate, iar la câteva ore să mănânci din nou“, a povestit Mark Webster.

În plus, bărbatul a mai povestit cum se simte după ce a trăit o lună precum „The Rock“: „Am 37 de ani, la vârsta asta ai anumite dureri minore tot timpul, dar acum nu le mai am deloc. Mă simt mai bine ca niciodată, iar inima mea e mai sănătoasă decât era înainte, de exemplu cu o lună în urmă. Mă simt fantastic!“.


Povestea lui Mark nu a trecut însă neobservată. Chiar însuşi Dwayne Johnson a decis să îl felicite pe Mark Webster pentru că a acceptat provocarea, dar şi că a dat dovadă de foarte multă disciplină şi determinare. Actorul l-a felicitat pe bărbatul de 37 de ani printr-o postare pe Twitter.