Această fată și-a pus VIAȚA în PERICOL din cauza unui lucru simplu pe care și TU îl faci zi de zi! Ea a avut noroc pentru că a scăpat cu viață

Telefonul mobil este jucaria noastra preferata. Nu ne despartim de el in niciun moment, nici atunci cand mancam sau dormim.

   

Un obicei pe care sigur si tu il faci des poate sa atenteze grav la sanatatea ta, provocand arsuri precum cele din imagine. Uite ce a patit o tanara.

Electrocutarea a produs arsuri de gradul 2
Nu mai vorbi la telefon in timp ce il tii la incarcat. Riscurile sunt imprevizibile, sau, dupa ce vei afla povestea tinerei din imagine, pot fi extrem de previzibile.

O tanara de 13 ani pe nume Gabbie Fedro si-a riscat viata vorbind la smartphone in timp ce il tinea in priza, la incarcat.

Tanara folosea un telefon LG d500, si, dupa un timp in care vorbea la el, a simtit niste impulsuri electrice care se acutizau de la o secunda la alta. Curentul electric a pornit de la telefon si i-a atins gatul, lasand urme adanci.


Tanara a mers la spital, unde a aflat de la doctori ca nu este vorba despre un simplu contact cu curentul electric venit din priza unde isi incarca telefonul: avea arsuri de gradul 2 pe tot gatul!

Cazuri similare, in toata lumea
Nu este singurul caz de acest tip. In ultimii 5 ani, tot mai multe persoane raporteaza incidente de acest tip, semn ca ar trebui sa fim ceva mai atenti cand folosim telefonul mobil si mai ales cum il folosim, scrie portalul 9gag.com.

Un alt caz asemanator a avut loc in 2010, cand un tanar si-a electrocuta gura cu un cablu USB de la Apple. Cablul era conectat in acel timp la laptop.

Mai mult, o femeie chiar a murit din cauza cablului USB in 2014, in Australia, mai scrie 9gag. Un astfel de caz a aparut si in China, tot din cauza unui cablu de telefon. Aceasta suferise arsuri de gradul 3.