A stat un an in COMA dintr-o gluma proasta! Cand s-a trezit…

In 2010, un tanar din Australia, a mancat, in gluma, un limax in timp ce se afla la un pahar de vin cu prietenii, lucru care i-a provocat moartea.

   

Sam Ballard avea doar 19 ani cand ceea ce trebuia sa fie o simpla provocare s-a transformat intr-o adevarata tragedie. Sam a mancat un limax (melc fara cochilie) pe care l-a zarit pe jos in timp ce se afla la o petrecere cu prietenii, in Sydney. La foarte scurt timp, tanarul a facut encefalita si a intrat in coma. Dupa 420 de zile, a iesit din coma, insa a ramas cu leziuni cerebrale grave si a paralizat. Saptamana trecuta, la 7 ani dupa ce a iesit din coma, tanarul s-a stins din viata.

„Stateam de vorba la un pahar de vin rosu si incercam sa ne comportam ca niste adulti atunci cand am vazut un limax tarandu-se pe jos. Apoi a fost o scurta conversatie. a intrebat Sam. Apoi, bang! Si asa s-a intamplat totul”, a povestit Jimmy Galvin, cel care era cu Sam Ballard in acea noapte. Cateva zile mai tarziu, Sam a inceput sa simta dureri la nicelul ambelor picioare si a intrat in coma.