A săpat în curte până a dat de o cutie de metal. După ce a deschis-o, a luat-o la fugă, ce era acolo

Un utilizator TikTok a postat pe rețeaua de socializare un eveniment care a atras atenția internauților. Bărbatul a găsit, în curtea din spate, o cutie metalică și a încercat din răsputeri să o dezgroape, curios să afle conținutul acesteia.

   

Dorind să își împărtășească experiența cu urmăritorii lui, bărbatul a filmat momentele în care încerca să deslușească marele mister al cutiei de metal, pas cu pas, până a reușit să descopere ce se ascundea în curtea din spate.

Bărbatul a găsit cutia în timp ce grădinărea
Utilizatorul TikTok povestește pe fundalul filmulețul despre aventura sa, pornită pe neașteptate în timp ce făcea lucrări de îngrijire în grădină. Chiar dacă filmulețul începe într-o notă serioasă, urmăritorii au parte de o surpriză comică spre finalul postării, atunci când bărbatul și-a dat seama de greșeala pe care a făcut-o. Acesta a spus:

Astăzi, în timp ce grădinăream, am descoperit o cutie metalică secretă ciudată în pământ. Am găsit chiar și un mâner după ce am săpat o vreme, și, după ce am săpat și mai mult, am găsit și cel de-al doilea mâner. Am continuat să sap până am eliminat tot pământul de pe cutie, cu intenția de a desface capacul cutiei, dar, când am încercat, mi-am dat seama că era foarte greu.

Ceea ce a urmat, a fost total neașteptat pentru urmăritorii lui. Deși, mulți dintre aceștia, se așteptau poate la o comoară îngropată chiar în spatele curții sale, sau poate la ceva și mai misterios, bărbatul a avut parte de o surpriză, din păcate, neplăcută.

De ce a luat-o bărbatul la fugă
Așadar, în filmuleț, bărbatul continuă povestea și ne dezvăluie, în sfârșit, ce se afla în misterioasa cutie de metal:

Capacul era foarte greu, așa că m-am folosit de artileria grea. Și n-o să ghiciți ce am găsit acolo. Era fosa septică!

Imediat ce și-a dat seama de greșeala pe care a făcut-o, bărbatul a luat-o la fugă pentru a scăpa de mirosul neplăcut cauzat de ridicarea capacului.