A prins amanta sotului ei si a torturat-o. Ce i-a trecut prin cap sotiei inselate sa ii faca femeii

A prins amanta sotului ei si a torturat-o. Femeia, din Zudert, Netherlands, pe nume Halima, a fost declarata vinovata si trimisa la inchisoare pentru 160 de zile dupa ce a torturat-o pe amanta sotului ei.

Loading...
Loading...

De asemenea, este obligata sa faca 120 de ore de lucru in folosul comunitatii, sa viziteze un psiholog si sa-i plateasca victimei 7,000€.

Halima a torturat-o pe amanta in niste feluri groaznice. Aceasta i-a pus „sambal”, un sos de ardei iuti, din Indonezia, facut dintr-o varietate de ardei iuti, in vagin.

Dupa ce Halima a auzit ca sotul ei o inseala de 5 ani cu una dintre cele mai bune prietene ale ei, a si descoperit mesaje care sa certifice acest lucru in telefonul sotului ei, asa ca a vrut sa o confrunte pe amanta. Impreuna cu o vecina, Halima a inventat o scuza pentru a intra in casa amantei sotului ei, iar apoi au legat-o pe aceasta pentru a-i pune sosul picant in vagin, pentru a o rade pe cap si pentru a o bate.

Cu toate acestea, Halima sustine ca i-ar mai fi dat, daca nu ar fi fost trimisa la puscarie, o a doua sansa sotului ei.

„I-as fi dat o a doua sansa. L-as fi iertat, dar nu as fi uitat. Eu voiam de ceva vreme divortul, dar am ramas insarcinata si copilul nostru este inca mic, de asta l-as fi iertat.”

In cele din urma, si vecina Halimei a fost condamnata la inchisoare pentru 3 luni, acuzata ca fiind complice la agresiune.