A primit un inel de logodna ieftin, insa era mandra de el. Comentariul vanzatoarei a facut-o sa se “razbune”

Sunt multe doamne si domnisoare care apreciaza mai mult partea materiala decat dragostea si armonia din cuplu. Ariel Desiree McRae este o tanara care nu si-a dorit sa mai astepte pana cand partenerul ei isi putea permite un inel scump de logodna si era foarte hotarata sa inceapa o viata impreuna fara sa puna prea mult pret pe lucrurile materiale.

   

Ariel a pimit un inel simplu si elegant de la Quinn, iubitul ei, dar se pare ca pretul lui a intrigat-o chiar pe vanzatoarea magazinului de unde au cumparat inelul. Bijuteria a costat numai 130 de dolari: “va vine sa credeti ca acest barbat cumpara un astfel de inel pentru logodna? Patetic”, au fost cuvintele femeii din magazin.

Acela a fost momentul in care Quinn s-a simtit rusinat de moment si a inceput sa o intrebe pe Ariel daca este singura ca vrea bijuteria ieftina. Ariel a sustinut si sustine in continuare ca nu bijuteria este cea care conteaza, ci dragostea cu care este cumparata. Acesta a fost si mesajul ei de pe pagina de Facebook.

Peste 70 000 de like-uri si 54 869 de distribuiri a avut postarea tinerei, iar la sectiunea de comentarii au fost femei care au sustinut acelasi lucru si si-au prezentat inele de logodna nu foarte scumpe, dar de care sunt extrem de mandre ca le reprezinta dragostea.