A pierdut toți banii la „păcănele”, după care a bătut o femeie nevinovată pe stradă!

Un bărbat a pierdut toți banii la „păcănele”, după care a ieșit pe stradă și a bătut o femeie nevinovată! S-a întâmplat chiar în București, în centrul orașului, pe o stradă intens circulată și sub privirile stupefiate ale trecătorilor. Individul a vrut să dea lovitura și a mizat tot ce avea prin buzunare. Cum socoteala de acasă nu prea se potrivește cu cea din târg, acesta a risipit destul de repede investiția.

A pierdut toți banii la „păcănele”, după care a bătut o femeie nevinovată pe stradă!
Supărat nevoie mare, bărbatul s-a răzbunat prima oară pe aparatul la care a jucat. A început să-l lovească și nu s-a oprit până nu l-a distrus, în ciuda opoziției angajaților. Apoi a ieșit pe stradă unde a snopit în bătaie o femeie care i-a ieșit în cale. În vârstă de 51 de ani, aceasta a fost lovită până când s-a prăbușit pe trotuar. Câțiva oameni au strigat dupa ajutor, dar au fost amenințați sau chiar loviți de către scandalagiu.

Abia la câteva minute după agresiune, bărbatul fost în cele din urmă interceptat, pe baza descrierii martorilor oculari, de o patrulă din cadrul Poliției Locale a Municipiului București. Individul a refuzat, însă, legitimarea și a continuat show-ul. Astfel, nu a catadicsit nici măcar să se oprească atunci când a fost somat să facă acest lucru, și a trecut chiar la amenințări. De data aceasta a fost rândul polițiștilor ă-i cunoască furia.

Loading...
Loading...

Bărbatul i-a amenințat și pe polițiști
Nu s-a terminat aici pentru că bărbatul a încercat chiar să-i lovească pe agenții din patrula P.L.M.B. Oamenii legii n-au mai avut ce face și au recurs într-un final la folosirea substanțelor iritant lacrimogene. După încătușare, F.G a fost condus la sediul Poliției Locale București în vederea identificării și, apoi, transportat la sediul Secției 10 Poliție pentru continuarea cercetărilor. Femeia lovită a fost ajutată prima oară de oamenii aflați și ei pe stradă.

Aceștia au sunat la numărul de urgență, 112. La fața locului a venit un echipaj SMURD care a preluat victima. Femeia a ajuns la Spitalul Universitar de Urgență București unde a primit mai multe îngrijiri medicale.