A montat o camera ascunsa fix langa patul mamei sale bolnave, internate la azil. Cand s-a uitat pe filmare: stupoare!

A instalat camere la azilul unde era internata mama lui, dar a incremenit cand a vazut ce aparea pe filmari!

   

Un barbat din America nu putea sa aiba grija de mama lui bolnava in permanenta, asa ca a dus-o la azil, in speranta ca oamenii de acolo ii vor acorda atentia necesara. Insa surpriza a venit cand a mers sa o viziteze pe batrana.
Femeia, bolnava de Alzheimer, era tot timpul plina de vanatai si zgarieturi, lucru care l-a pus serios pe ganduri. Asa ca a luat o decizie. El a montat o camera ascunsa fix langa patul mamei sale.

A instalat camere la azilul unde era internata mama lui, dar a incremenit cand a vazut ce aparea pe filmari! Dupa doar doua zile de filmari, cand s-a uitat pe inregistrari a avut un soc.

Biata batrana era supusa unui tratament cumplit. Era abuzata fizic si verbal zilnic de catre cei care ar fi trebuit sa se ocupe de ingrijirea ei in caminul de batrani unde era internata.

Mai mult de atat, ingrijitorii intretineau relatii intime chiar in camera unde batrana era internata, fara nicio jena.

De asemenea, femeia de 90 de ani era obligata sa poarte zilnic pampers, desi nu avea nevoie si putea sa mearga singura la toaleta. Daca indraznea sa spuna ceva, era batuta crunt de angajatii azilului.

Revoltat, fiul acesteia a mers cu inregistrarile la directorii institutiei, care vor lua masurile necesare pentru pedepsirea celor implicati.