A mers cu sora ei și cu soțul acesteia la o nuntă. ! “N-am făcut amor total, dar am făcut lucruri de care mi-e rușine rău!”


Această femeie a scris unui psiholog de la o publicație britanică pentru a-și descarce o apăsare grea a sufletului.

“În frebruarie, o să merg într-un concediu cu sora mea și cu familia ei. Amândouă avem copii, care se înțeleg foarte bine, așa că, teoretic, ar trebui să fie o vacanță foarte frumoasă pentru toți. Problema mea, una foarte mare, e că am avut o aventură de o noapte cu soțul ei, acum un an și jumătate, la o nuntă. A fost o întâlnire scurtă în spatele primăriei din sat. N-am făcut sex total dar am făcut lucruri de care mi-e rușine rău!

Mi-a părut rău și mi-a fost rușine după aceea, dar el a părut că a trecut peste ca și cum nimic nu s-a întâmplat. E un petrecăreț impulsiv, așa că mi-e teamă că, dacă o să bea în vacanță, o să se dea iar la mine sau o să se laude cu ce s-a întâmplat la nuntă. Mă gândesc să caut un motiv ca să renunț la vacanță. Ce să fac?“, a întrebat ea.

Loading...
Loading...

Femeia a fost sfătuită fie să încerce să scape de vacanță, fie să evite să rămână singură cu el. Probabil că acesta nu va dezvălui ce s-a întâmplat între ei, pentru că și căsnicia lui ar fi în pericol.
Tu ce o sfătuiești?