A instalat camere ascunse in toata casa ca sa-si spioneze fiul si va regreta mereu gestul. Ce a gasit femeia in filmari

Atunci cand fiul ei, Jonny, elev in primul an de liceu, a inceput sa intre in tot felul de incurcaturi, o mama din California a decis ca e timpul sa preia controlul asupra situatiei si a instalat camere video ascunse in toata casa.

Femeia auzise de la vecini ca Jonny dadea petreceri in lipsa parintilor de acasa si de multe ori acestea se lasau cu incidente, a povestit chiar ea pentru BuzzFeed.

Pentru ca femeia a vrut sa stie tot ce face fiul ei, cu scopul de a preveni eventuale probleme legale, a decis sa monteze camere ascunse in toata casa.

Numai ca nimic din ceea ce a facut fiul ei nu i-a atras atentia. Mai mult, camerele i-au aratat ca nu Jonny, ci cainii familiei isi faceau de cap in lipsa stapanilor de acasa.

Femeia a ramas blocata cand a vazut ce faceau cainii, un bichon maltez pe nume Chico si un bulldog, Chloe. Iar in ipostaza respectiva au fost surprinsi de toate camerele din casa.

Femeia i-a trimis o fotografie fiul ei, cu urmatorul mesaj: “De asta trebuie sa ne castram cainii”.


Loading...
Loading...

Jonny s-a amuzat copios de toata povestea si a postat imaginile pe Twitter, alaturi de mesajul: “Mama a instalat camere in casa, sa vada ce se intampla cu cainii , iar acum, dupa ce a vazut filmarile, e suparata”.

Postarea lui a fost redistribuita de peste 100.000 de ori. Toata povestea s-a viralizat si, pana la urma, mama lui, contactata fiind de diverse publicate, a spus care era adevaratul scop al acestor camere.