A început scandalul: «Victor nu are grijă de Sofia şi nu şi-o permite financiar»

Inevitabilul s-a produs. Despărţirea dintre Bianca Drăguşanu şi Victor Slav a fost anunţată amiabil, însă acum relaţia dintre cei doi stă pe un butoi de pulbere. O sursă din anturajul celor doi a făcut dezvăluiri importante pentru Click!: ”Victor nu are grijă de Sofia, în plus, nu și-o permite financiar”!

   

Despărțirea lor părea să fie extrem de amiabilă, lipsa comunicării dintre ei fiind principalul motiv invocat. Bianca Drăgușanu (36 de ani) și Victor Slav (38 de ani) au anunțat săptămâna trecută că nu mai formează un cuplu de ceva timp, preferând să rămână doar colegi la Kanal D, unde amândoi prezintă câte o emisiune. În privința fetiței s-au înțeles să aibă amândoi grijă de ea, iar tăticul să o vadă și să petreacă timp cu micuţa oricând își dorește.

Însă, iată că deși lucrurile păreau să fie pe pace, abia acum explodează bomba și iese la suprafață adevăratul motivul pentru care cei porecliţi Barbie și Ken de România și-au spus ”adio”.

Este același pe care Bianca i-l reproșează și-n prezent, și anume că Victor își neglijează copilul și preferă să-și umfle mușchii la sală, decât să stea cu Sofia Natalia. Ba mai mult, Bianca a făcut și o postare pe reţelele sociale, în care este destul de acidă la adresa lui Victor: ”Cât timp eu am fost la mare, fetița mea a fost la plimbare… dar NU cu tatăl ei, ci cu bunica! Acum două weekend-uri, Sofia a fost doar cu mami la mare”. O sursă din anturajul celebrului cuplu a făcut mărturisiri importante pentru Click!

”Să știți că vorba aceea cu «ursul nu fuge de la miere» sau «câinele nu pleacă de la măcelărie» este perfect valabilă și în cazul Biancăi. S-a despărțit de Victor pentru că nu mai avea o viață bună cu el. Dintr-o dată, Victor Slav pozeză în victima societății. S-a transformat brusc în bărbatul bun și tăticul perfect și a început acum să posteze fotografii cu Sofia pe rețelele sociale. Însă, scopul lui este unul meschin: vrea să arate lumii că el este preocupat de Sofia, iar că Bianca se distrează la mare cu iubitul, vezi Doamne! Din păcate, adevărul este altul și este foarte dureros. Victor nu prea are timp să stea cu propriul copil, din cauza faptului că este mai interesat de aspectul fizic și preferă să stea la sala de forță sau să iasă cu prietenii lui. Acasă era total absent, nu putea să aibă grijă de Sofia. Bianca și mama ei au fost la mare cu fetița, au petrecut timp împreună, în timp ce el și-a făcut program separat”, a declarat o sursă pentru Click!

Războiul dintre ei nu se va muta la tribunal, așa că un proces de custodie este total exclus, din două motive. ”Nu se pune problema unui proces, pentru că Bianca nu se opune în ceea ce privește drepturile de tată ale lui Victor. Ba, din contră, Victor nu și-o permite pe Sofia din nici un punct de vedere. Și cu asta am spus totul! Mai multe nu vreau să spun, dar să știți că Bianca a tot susținut relația asta”, a mai precizat aceeași sursă care-i cunoaște îndeaproape pe cei doi.