A găsit lenjerie intimă străină în dormitorul ei. Ce se întâmplase

Anunțul unei femei din Germania a făcut înconjurul lumii. Femeia, pe nume Corina, găsise lenjerie intimă străină în dormitorul ei conjugal. Și deși își confruntase soțul cu privire la acest obiect găsit, acesta nu recunoscuse nimic.

   

A găsit lenjerie intimă străină în dormitorul ei
Corina a găsit o pereche de bikini negri în dormitorul pe care îl împărțea cu soțul său. Dat fiind faptul că nu-i aparțineau, aceasta și-a confruntat soțul. Numai că acesta nu i-a recunoscut și nici nu a vrut să admită că altcineva ar fi ajuns acasă la ei în lipsa soției. Ulterior, inițiativa femeii a ajuns virală în mediul online. Corina a dorit să publice un mesaj pentru femeia care și-ar fi uitat lenjeria intimă la amant acasă.

Mesajul Corinei a ajuns viral în mediul online
În loc să facă scandal ori să intenteze divorț, Corina a postat un mesaj amuzant în mediul online.

,,Bună străine!
Nu-și face griji – Până acum existența ta a fost negată și numele tău e încă necunoscut pentru mine! Ți-am găsit chiloții în dormitorul meu. Probabil i-ai uitat ultima dată când ai venit la mine acasă în vizită. Sper sincer că ți-a plăcut cum mi-am amenajat dormitorul! Aș fi atât de fericită dacă ai veni să își ridici chiloții în persoană, așa ai putea să îmi dai câteva ponturi de design interior. Ultima dată când ne-ai vizitat, eu nu am fost acasă pentru că a trebuit să lucrez. Presupun că încă îți amintești unde locuiesc 😉
”, a fost mesajul postat.


Deși nu știm cum s-a terminat totul în viața ei de cuplu, vă vine să credeți cât de relaxată e această femeie? Nu e ușor să afli că partenerul te-a înșelat chiar în patul tău, cei mai mulți dintre noi și-ar fi pierdut controlul! Nu și Corina! Femeia și-a păstrat cumpătul și a transformat totul într-o istorie amuzantă.