A fost votata “cea mai urata fata” de colegii de liceu, iar reactia ei a fost total neasteptata: “Imi pare rau pentru voi”

O adolescenta care a fost votata intre “patru cele mai urate fete” din liceul ei a atras un val imens de simpatie cu un mesaj puternic si plin de compasiune scris ca raspuns la gestul colegilor.

   

Lynelle Cantwell, care este in clasa a XII-a la un liceu din Torbay, Canada, a aflat luni ca ea si alte colege din scoala au fost subiectul unui sondaj intitulat “cea mai urata fata” de pe o retea de socializare.

Cantwell a declarat pentru CBC News ca in prima faza a fost foarte suparata si toata ziua s-a gandit cum sa reactioneze la un gest atat de crud. “Mi-am propus sa fiu o persoana mai matura si in loc sa raspuns cu foc la foc, am decis sa lupt intr-un alt mod si sa transform ceva negativ in ceva pozitiv”, a spus ea.

Apoi a postat mesajul care a atras asupra ei atentie si simpatie: “Catre persoana care a initiat sondajul “cea mai urata fata din a XII-a”: Imi pare rau ca viata ta e atat de jalnica incat simti nevoia sa te razbuni pe altii. Catre cele 12 persoane care m-au votat a patra cea mai urata fata: Imi pare rau ca nu ma stiti ca persoana. Stiu ca nu sunt cea mai draguta la exterior. Stiu ca am barbie dubla si port haine XL. Stiu ca nu am un zambet perfect sau un chip perfect. Dar imi pare rau pentru voi, nu pentru mine.

Imi pare rau ca va amuzati facandu-i pe altii sa sufere. Imi pare rau ca n-o sa aveti sansa sa stiti ce fel de persoana sunt. Poate ca nu arat bine la exterior, dar sunt amuzanta, amabila, buna, cu picioarele pe pamant, nu-i judec pe altii, toleranta, de ajutor si foarte comunicativa. E valabil si pentru celelalte fete de pe lista. Doar pentru ca nu aratam perfect la exterior, nu inseamna ca suntem urata. Daca asta este ceea ce credeti voi despre uratenie, atunci imi pare rau pentru voi. Aveti o viata, vedeti-va de ea.”


Mesajul ei postat pe Facebook a fost distribuit de peste 3.000 de ori pe zi.

Adolescenta spune ca a fost coplesita de sustinerea cu care i s-a raspuns din toata tara si ca a primit si flori. “Am primit atat de multe mesaje incat imi este imposibil sa raspuns la toate. Lumea m-a laudat pentru atitudinea mea”, a spus Lynelle.

Conducerea liceului investigheaza acum incidentul.