A fost împușcat și înainte să intre în operație a decis să spună ceva urgent asistentelor

Atitudinea pe care o avem în fața vieții ne poate schimba destinul. Un bărbat din Statele Unite a sfidat moartea cu zâmbetul pe buze. Atitudinea sa a făcut diferența dintre viață și moarte.

   

„Jerry este un manager unic. Angajații săi îl urmăresc pas cu pas, pentru că știu că au ceva de învățat de la el. Într-o zi m-am dus la el și l-am întrebat cum poate să fie așa optimist într-o lume așa rea.
– În fiecare zi mă trezesc spunându-mi că azi am două opțiuni, să am o atitudine negativă sau una pozitivă. Aleg de fiecare dată ultima variantă.

Câțiva ani mai târziu, Jerry a fost surprins de trei hoți într-o noapte când acesta închidea restaurantul pe care îl deținea. Sub amenințarea armei, Jerry a greșit combinația cifrului de la seiful din restaurant și a fost împușcat. După o operație care a durat 18 ore, Jerry și-a revenit, dar a rămas cu câteva fragmente de gloanțe în corpul său.

După șase luni de la incident, l-am întrebat cum se simte. El mi-a arătat mândru cicatricile lui.

– Atunci când o asistentă m-a întrebat dacă sunt alergic la ceva i-am spus că sunt. Când m-a întrebat la ce, am tras aer în piept și am țipat că sunt alergic la gloanțe! Au început cu toții să râdă. Am continuat spunându-le că trebuie să mă opereze ca și cum aș fi viu, nu ca și cum aș fi deja mort”, potrivit unica.ro.