A fost declarat cel mai urât bărbat din țara lui. Rivalii s-au revoltat, pe motiv că e prea frumos

Un bărbat din Zimbabwe a stârnit scandal și proteste, după ce a participat la un concurs despre ”cel mai urât bărbat din țară”. Deși juriul a considerat că este, într-adevăr, cel mai urât din Zimbabwe, nu au fost de acord și rivalii individului. Aceștia au precizat că, dimpotrivă, este mult mai frumos decât ei.

   

A fost declarat cel mai urât bărbat din țara lui. Rivalii s-au revoltat, pe motiv că e prea frumos
Totul s-a întâmplat în anul 2015, când Mison Sere, în vârstă de 42 de ani, a participat la concursul anual ”Mr. Ugly Zimbabwe”. Juriul a fost îngrozit de expresia lui facială, dar și de dinții mari și lipsă, totodată. Astfel, l-au încoronat drept ”cel mai urât bărbat din țară”, potrivit Mediafax.

Contracandidat: ”Este urât doar când deschide gura”
Dacă aveți impresia că bărbatul din imagine este urât, ei bine, nu au considerat astfel și adversarii săi. Nu a durat mult și contracandidații lui Mison Sere la acest titlu au început să scandeze. Mai ales fostul câștigător din anul 2012, când a început o astfel de competiție, iar el a luat anual acest premiu. Bărbatul s-a revoltat, spunând că Mison nu ar avea o urâțenie naturală. Mai exact, că este urât doar atunci când deschide gura, deoarece nu are o dantură perfectă.”Eu sunt urât de la natură, el nu. Este urât doar când deschide gura”, a declarat învinsul, gesticulând către rival.

Rivalii s-au îmbulzit către juriu și a început să-l tragă la răspundere. Un alt rival a spus: ”Trebuie să rămânem fără dinţi ca să câştigăm? Asta ar însemna să trişăm. Ar trebui să accepte că sunt mai urât. Sper să obţin un contract cu o televiziune”, a strigat un alt concurent.

Un număr de 36 de pariticipanți au fost la o astfel de competiție. Cu toții au sperat la merele premiu de 500 de dolari și la un conctract în televiziune. Însă, doar a obținut ”lozul câștigător/„. Deși rivalii lui Mison s-au revoltat, nu au existat incidente sau persoane rănite.