A fost congelata la -30 de grade Celsius , apoi a revenit miraculos la viata! Povestea Incredibila a lui Jean Hilliard despre care toata lumea vorbeste!

Un astfel de miracol a avut loc in 1980, cand tanara Jean Hilliard a inghetat la -30 grade Celsius, iar apoi a revenit la viata, in mod inexplicabil. Doctorii pur si simplu nu au nicio explicatie a felului in care fata a supravietuit, insa povestea este cat se poate de adevarata.

   

Pe data de 20 decembrie 1980, automobilul lui Jean Hilliard, in varsta de 19 ani, a derapat pe un drum cu gheata si s-a oprit intr-un şant. Fata se indrepta catre casa, dupa ce fusese in vizita la o prietena. Afara erau -30 de grade Celsius, iar de frica sa nu moara inghetata in masina, tanara a pornit pe jos in cautarea unui ajutor.

Dupa 3 km de mers pe jos, Jean s-a prabusit in fata casei prietenului pe care il cauta din cauza extenuarii. A zacut intinsa in zapada pret de 6 ore. Corpul i se transformase deja intr-un bloc de gheata, cand prietenul sau Wally a iesit din casa si a vazut-o cazuta pe sosea. Baiatul a fost convins ca tanara a murit.

Jean nu a raspuns niciunui tratament medical , doctorii nu puteau nici macar sa ii strapunga piele cu seringa sau sa ii ia temepratura. Dupa trei zile fata revenit miraculos la viata, a inceput prima data sa geama, apoi sa isi miste usor parti ale corpului, pana a reusit sa miste picioarele si sa revina la normal.

Cu aevarat miraculos a fost faptul ca nu a fost nevoie de nicio amputare. Dupa 49 de zile, tanara a fost externata, a revenit la viata normala, fara sa ramana cu probleme de sanatate din cauza epidosului tragic. Predictiile medicilor s-au dovedit a fi gresite , iar Jean a trait in continuarea o viata fericita.