A deschis usa in toiul noptii si a vazut ca acolo statea aceasta fetita. „M-a intrebat daca poate sa intre inauntru”. Ce a urmat

Din 1990 incoace, pe internet circula tot mai multe povesti referitoare la misteriosii copii cu ochii complet negri.

   

Spre exemplu, Kaine1212, un utilizator de Reddit, a povestit pe reteaua de socializare cum a descurs o astfel de intalnire. El spune ca se relaxa alaturi de prietena lui in sufragerie cand doi astfel de copii si-au facut aparitia la usa lor.

Barbatul le-a deschis, iar minorii i-au cerut in repetate randuri sa ii lase sa intre inauntru, dar el a refuzat. Urmatorul lucru pe care si-l aminteste este faptul ca statea intins pe podea, cu capul plin de sange. Copiii disparusera intre timp.

O alta poveste similara a fost detaliata de un alt utilizator, de data aceasta o femeie. Ea spune ca afara era o furtuna de zapada teribila. La usa casei au aparut doi copii cu ochii negri care au rugat-o sa ii primeasca inauntru, pana cand parintii lor vor veni sa ii ia.

Femeia le-a indeplinit dorinta, iar mai tarziu cativa barbati au venit sa ridice copiii. „Purtau costume negre si aveau peste 1.8 metri inaltime, erau foarte inalti”.

Imediat dupa acea zi, sotul ei a fost diagnosticat cu o forma agresiva de cancer de piele, iar ea are constant ameteli si sangerari nazale.

Voi ce credeti, copiii cu ochii negri exista sau sunt doar o legenda urbana?